Ferko Entertainment.nl, voor al uw circusvermaak!
Ferko Entertainment.nl - Workshops

Ferko Entertainment.nl, voor al uw circusvermaak!Workshops

Ferko verzorgt diverse workshops, de onderstaande workshops zijn voor bedrijven ontwikkeld en passen uitstekend in een symposium. Ook is het mogelijk om een workshop in een circus discipline zoals het jongleren of het diaboloën te boeken.

Werk & Privé in Balans!

Tegenwoordig is de 9 tot 5 mentaliteit aan het verdwijnen en loopt werk en privé steeds meer door elkaar. Tijdens deze 20 minuten durende Workshop: "Werk & Privé in Balans" gaan de deelnemers actief aan de slag waarbij het jongleren slechts als een metafoor wordt gebruikt voor de relatie tussen werk, privĂ© en vrije tijd en hoe u hier de balans in kunt vinden. Op deze manier worden veel dingen helderder voor uw personeel!

Deze workshop is perfect in te voegen in bijvoorbeeld een symposium.

De Kunst van het Loslaten!

Een bedrijf is constant in beweging, oude methodes worden vervangen door nieuwe methodes waar het management al van overtuigd is, echter de werkvloer moet er nog niets van hebben. Tijdens de Workshop: "De Kunst van het Loslaten" worden de deelnemers op een leuke en actieve manier bewust gemaakt van verschillende methodes binnen het jongleren waarbij al snel duidelijk wordt dat de nieuwe methode moeilijker is om aan te leren, maar uiteindelijk wel makkelijker is om met meer ballen te doen.

Workshop Jongleren

Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende workshop om te leren jongleren. Ferko Entertainment bied een workshop van een uur aan waarin u de basis beginselen van het jongleren aangeleerd krijgt. Deze workshop is ideaal voor bijvoorbeeld een teambuildingsdag.

Ferko Entertainment.nl, voor al uw circusvermaak!Eigen Jongleerballen

Niets is leuker dan na een workshop thuis of op het werk verder te kunnen oefenen met het jongleren. Vanuit Ferko Entertainment kunnen wij diverse ballen leveren die de deelnemers na afloop mee naar huis mogen nemen. Ook het bedrukken van uw bedrijfslogo (vanaf 100 setjes) kan door ons geheel verzorgt worden.


Tel: + 31 (0)6-55513040 - E-mail: info@ferkoentertainment.nl - KvK-nr: 57735786 - BTW-nr: NL 126132598B01

Copyright 2015 - 2017 Ferko Entertainment - Ontwerp door: Ferko Adamczyk

Bezoekers