Ferko Entertainment.nl, voor al uw circusvermaak!
Ferko Entertainment.nl - Steltlopers

Ferko Entertainment.nl, voor al uw circusvermaak!Steltlopers

Steltlopers zijn een ware eye-catcher die het publiek zullen verbazen. Ferko Entertainment biedt diverse steltlopers aan, zowel individueel als duo's die zorgen voor een prachtig plaatje op uw evenement.

Ook zijn er diverse mogelijkheden in promotie steltlopers om bijvoorbeeld flyers uit te delen. Hierbij is het ook mogelijk om het kostuum volledig af te stemmen op uw eisen, kleuren etc.

Golden Queen met Lakei

Deze lieve Koningin wordt vergezeld door een lakei is een schitterend plaatje op uw evenement. Met een jurk van 1,5 meter doorsnede en een hoogte van bijna 2,5 meter is ze niet te missen voor het publiek. Ze staat graag op de foto met uw gasten en zwaait ze vriendelijk toe. De lakei zorgt ervoor dat het publiek niet vergeet dat het om een echte koningin gaat.

Ferko Entertainment.nl, voor al uw circusvermaak!Hearts Duo

Hearts Duo is een komisch tweetal (man en vrouw) die het publiek zal verbazen met hun glinsterende verschijning. Met een lengte van bijna 2,5 meter zijn ze niet te missen voor het publiek. Het duo is constant op zoek naar interactie met het publiek.

Hearts Singel

Speciaal voor de kleinere evenementen is het Hearts Duo ook los te boeken.

Ferko Entertainment.nl, voor al uw circusvermaak!Piccolo

De Piccolo is een komische man die graag de interactie opzoekt met zowel jong als oud. De bezoekers die in aanraking komen met deze piccolo vertrekken dan ook altijd met een glimlach op hun gezicht.


Tel: + 31 (0)6-55513040 - E-mail: info@ferkoentertainment.nl - KvK-nr: 57735786 - BTW-nr: NL 126132598B01

Copyright 2015 - 2017 Ferko Entertainment - Ontwerp door: Ferko Adamczyk

Bezoekers