Ferko Entertainment.nl, voor al uw circusvermaak!
Ferko Entertainment.nl - Biografie

Ferko Entertainment.nl, voor al uw circusvermaak!Biografie Ferko Adamczyk

Op twaalfjarige leeftijd ben ik voor het eerst in contact gekomen met het eenwielrijden. Na een jaar fanatiek oefenen ging ik naar mijn eerste jongleerdag. Hier ontdekte ik niet alleen nieuwe uitdagingen op de eenwieler, maar werd ook mijn interesse in het jongleren en diaboloën gewekt. Vanuit mijn passie voor deze circuskunsten oefende ik bijna dagelijks buiten op een grasveldje en werd zo al snel bedreven in het jongleren.

Ook het eenwieleren bleef ik beoefenen. Met name op freestyle en trial trainde ik regelmatig, maar ook lange afstanden. In 2004 deed ik voor de eerste keer mee met de Ronde van het Eindhovens Dagblad met de tocht van 100 km, waarmee ik een Nederlands Record heb gezet. Hetzelfde jaar reed ik met een paar vrienden vanuit Best op de eenwieler naar het Europees Jongleer Festival in Carvin, Frankrijk.

Al snel kreeg ik mijn eerste aanvragen binnen om voornamelijk kinderen te vermaken met shows en workshops. Het lesgeven vond ik zoleuk dat ik in 2004 een jeugdcircus oprichte die inmiddels in zowel Best als in Geldrop is gevestigd en meer dan 50 leden heeft.

Ik heb drie jaar als jongerenwerker gewerkt waar ik met diverse (problematische) doelgroepen heb leren werken. Ook het coachen heb ik hier ontwikkeld. Iets wat ik nu inzet bij onder andere de speciaal voor bedrijven ontwikkelde workshop Werk & Prive in Balans.


Tel: + 31 (0)6-55513040 - E-mail: info@ferkoentertainment.nl - KvK-nr: 57735786 - BTW-nr: NL 126132598B01

Copyright 2015 - 2017 Ferko Entertainment - Ontwerp door: Ferko Adamczyk

Bezoekers